Hjælp

Hvad er en podcast?

En podcast er en (lyd)fil, som er publiceret på en måde, så man kan abonnere på nye episoder og automatisk få dem overført til sit device. En podcast har et rss-feed, som kan tilmeldes til eks. iTunes. Med det rss-feed kan andre abonnere på podcasten.

Abonnér

Klik på knappen og følg instrukserne for at abonnere i dit foretrukne program

 

Ofte stillede spørgsmål

Spørgsmål: Hvornår og hvor tit udgiver I podcasten?

Svar: Vi optager fast hver anden tirsdag (i lige uger). Derefter bruger Mads lidt tid på at mixe lyden så det holder et fast højt niveau. Typisk udkommer afsnittet så den efterfølgende torsdag aften, eller deromkring..

————————————–

Spørgsmål: Jeg kan ikke finde nyeste afsnit i iTunes?

Svar: iTunes opdaterer på faste intervaller i løbet af dagen – og kan derfor være forsinket afhængig af hvornår på dagen vi har udgivet. Du kan altid finde det nyeste her på sitet, og vi annoncerer det også altid på Twitter og Facebook.

————————————–

Spørgsmål: Hvem står bag podcasten? Og hvordan kan man komme i kontakt med jer?

Svar: Henrik Schrøder og Per Ferdinandsen er værter, og Mads Fors mixer lyd. Kontakt os hver især via PM på Twitter, eller via siden på Facebook.

————————————–

Spørgsmål: Tjener I penge på podcasten?

Svar: Nej, og det er heller ikke formålet. Da vi startede gik vi i gang fordi vi syntes der manglede en subjektiv Brøndby-podcast med fokus på fans, og vi laver det så længe vi synes det er sjovt. Mht. pengene, så har vi selv brugt adskillige tusinde kroner på udstyr, men vi samler pt. ind til flere mikrofoner så vi kan udvide studiet med flere gæster. Læs mere lige her

————————————–