Alle afsnit

Sydsidens Stemme afsnit 39 – 15. september 2020

Genopstået fra de døde! Podcasten er langt om længe tilbage, der hvor du finder dine podcasts. Lyt med til et afsnit om 3-2 mod Farum, og et kommende coronaramt derby. Med et panel bestående af @Sklander89, @kenniamdiworm, @hensch971 og @pferdinandsen som vært.

Tagget | Skriv en kommentar

Sydsidens Stemme afsnit 38 – 10. april 2019

Var det bare endnu en defensivt miserabel indsats mod FC Nordsjælland, eller sluttede det med et moralboost inden derby på søndag? Og hvordan ser mulighederne ud til derbyet – ikke mindst set fra tribunen hvor der er ændringer pga. problemerne med betonen på Sydsiden. Endelig vender vi også homo-gate. Vi beklager der kom lidt interferens midtvejs i optagelsen…

Tagget | Skriv en kommentar

Sydsidens Stemme afsnit 37 – 15. marts 2019

Der sker utrolig meget i og omkring klubben i disse dage, med ændringer på ledelsesgangene, ny aktieemission, ny fanafdeling, opdateret strategi og senest til sommer en ny træner. Hvor er vi på vej hen, og skal man ligge søvnløs om natten over det? I dette afsnit med gæstevært Juri Rao.

Tagget | Skriv en kommentar

Sydsidens Stemme afsnit 36 – 20. februar 2019

Vi tager afsked med en af de mest markante personligheder i Brøndby IF nogensinde, og prøver at sætte ord på nogle af de mange følelser og tanker vi sidder tilbage med.

Tagget | Skriv en kommentar

Sydsidens Stemme afsnit 35 – 6. februar 2019

Med Superliga-start lige om hjørnet, kigger vi på status efter transfervinduet og ser frem mod årets første kamp mod FCN. Og så kan du høre nærmere om hvad “0064” muligvis skal dække over..

Tagget | Skriv en kommentar

Sydsidens Stemme afsnit 34 – 9. januar 2019

Vinterens transfervindue står pivåbent, og Brøndby IF har en ny sportschef. Men hvad kan vi forvente af Ebbe Sands første vindue? Hvem bør han prøve at komme af med, og til hvilke positioner skal der hentes ind? Hør lytterpanelets vurderinger. Og så har vi transferguruen Pede K igennem direkte fra Hotel Scandic i Glostrup!

Tagget | Skriv en kommentar

Sydsidens Stemme afsnit 33 – 11. december 2018

Vi taler om al den polemik der har været om Alexander Zorniger, 0 danskere i start-11, danske talenters mentalitet og selvfølgelig Masterclass. Vi har igen lyttere med i studiet via Discord, og sammen prøver vi at finde forskelle og ligheder i fanscenen. Og så minder vi om vouchers og julekugler!..

Tagget | Skriv en kommentar

Sydsidens Stemme afsnit 32 – 23. november 2018

Om seneste pokalkamp, lodtrækning, lidt fanzone, regnskab og kort opfølgning på urolighederne efter sidste derby med tidligere politimand, radiovært og kriminalreporter Dan Bjerregaard.

Tagget | Skriv en kommentar

Sydsidens Stemme afsnit 31 – 7. november 2018

Øv med øv på.

Tagget | Skriv en kommentar

Sydsidens Stemme afsnit 30 – 24. oktober 2018

Efter en alt for lang pause, er det endelig lykkedes at komme tilbage bag mikrofonerne igen. I denne episode kan du møde Alfred, en mulig kandidat som alderspræsident på Sydsiden. Og så vender vi selvfølgelig fanzonen.

Tagget | Skriv en kommentar