Alle afsnit

Sydsidens Stemme afsnit 57 – 10. maj 2021

Det er et panel med rustne stemmer men du får alligevel 79 mins debat om BIFfcm, sange eller ej til Pavlovic & NF, frygten for et derbynederlag. Selvfølgelig med bolddrengen, #keepattacking meme og en optakt til derbyet.

Tagget | Skriv en kommentar

Sydsidens Stemme afsnit 56 – 3. maj 2021

Var det en freak-kamp, og er kampen om sølv nu det vigtigste? Og hvordan finder man det positive i det negative? Det blev til endnu en gang gruppeterapi. Lyt med når med Juri Rao, Tor Scavenius og Henrik Schrøder får dig tilbage på sporet og i stemning til kampen på søndag. Vært Per Ferdinandsen

Tagget | Skriv en kommentar

Sydsidens Stemme afsnit 55 – 26. april 2021

Endelig tilbage på stadion!!! Brøndby tog 3 point mod Randers Midtjylland snublede i Farum. Vi vender stemningen, oplevelsen, bannere, stillingen og lytterspørgsmål. I panelet: Tor Scavenius, Juri Rao og Henrik Schrøder. Vært Per Ferdinandsen

Tagget | Skriv en kommentar

Sydsidens Stemme afsnit 54 – 19. april 2021

I dagens udgave vender panelet 2-2 kampen mod AGF, og ser bl.a. på Børkeeiets 2 kort og hans fremtidige(?) potentiale, Rosteds indsats, og selvfølgelig lidt Bjur. I øvrigt på en dag hvor 12 andre europæiske fodboldklubber skrev sig ud af fællesskabet – noget som panelet også får lov at kloge sig på, inden du får en kort optakt til den kommende kamp mod FC Nordsjælland. I panelet: Kenni Amdi Worm, Tor Scavenius og Juri Rao. Vært: Per Ferdinandsen

Tagget | Skriv en kommentar

Sydsidens Stemme afsnit 53 – 12. april 2021

Panelet byder på samtale-terapi til at komme ovenpå efter et nederdrægtigt og ubehageligt derby-nederlag. Brøndby kan pt. ikke længere selv afgøre om det bliver guld eller sølv – så hvordan ser det ud herfra? Vært: Per Ferdinandsen. Panel: Henrik Schrøder, Juri Rao og Tor Scavenius.

Tagget | Skriv en kommentar

Sydsidens Stemme afsnit 52 – 6. april 2021

Det blev et los i løgene vi fik med hjem fra Herning. Hør hvilke indtryk og følelser panelet sidder tilbage med efter kampen, og hvordan de ser på spørgsmålet om favoritter eller ej. Du får også en debat om succes-kriteriet for mesterskabsspillet samt et fortrøstningsfuldt kig frem mod derbyet! I panelet: Henrik Schrøder, Tor Scavenius, Juri Rao og Kenni Amdi Worm. Vært Per Ferdinandsen.

Tagget | Skriv en kommentar

Sydsidens Stemme afsnit 51 – 29. marts 2021

Panelet trodser påsken og ser tilbage på grundspillet, og mindes bl.a. et helt særligt mål der blev annulleret. Vi tager også temperaturen på panelets mesterskabsforhåbninger lige nu, inden den første af ti finaler spilles på mandag. I panelet: Andreas Sklander, Tor Scavenius, Juri Rao og Sebastian Andersen. Vært Per Ferdinandsen.

Tagget | Skriv en kommentar

Sydsidens Stemme afsnit 50 – 24. marts 2021

INTERVIEW MED PETER BJUR: Udover status på skaden kan du også blive klogere på hvilke spillere Peter Bjur spejler sig i, hans syn på den position han spiller, og hvilke indflydelse hans far har haft på hans udvikling. Og meget mere. Vært Per Ferdinandsen. Medvært Tor Scavenius.

Tagget | Skriv en kommentar

Sydsidens Stemme afsnit 49 – 16. marts 2021

Vi endevender Brøndbys præstation mod OB, landsholdudtagelserne, Brøndby og et Qatar-VM og ser frem mod AGF-kampen. Og så italesætter vi et voldsomt tabu der hærger Brøndby-fans lige nu. I panelet Kenni Amdi Worm, Andreas Sklander, Tor Scavenius og Juri Rao. Vært Per Ferdinandsen.

Tagget | Skriv en kommentar

Sydsidens Stemme afsnit 48 – 9. marts 2021

Dette afsnit handler om DERBY, derbyfeber, derbykamp, derbyVAR, og alt rundt det ind imellem. I panelet: Tor Scavenius, Henrik Schrøder og Juri Rao. Vært Per Ferdinandsen

Tagget | Skriv en kommentar