Alle afsnit

Sydsidens Stemme afsnit 34 – 9. januar 2019

Vinterens transfervindue står pivåbent, og Brøndby IF har en ny sportschef. Men hvad kan vi forvente af Ebbe Sands første vindue? Hvem bør han prøve at komme af med, og til hvilke positioner skal der hentes ind? Hør lytterpanelets vurderinger. Og så har vi transferguruen Pede K igennem direkte fra Hotel Scandic i Glostrup!

Skriv en kommentar

Sydsidens Stemme afsnit 33 – 11. december 2018

Vi taler om al den polemik der har været om Alexander Zorniger, 0 danskere i start-11, danske talenters mentalitet og selvfølgelig Masterclass. Vi har igen lyttere med i studiet via Discord, og sammen prøver vi at finde forskelle og ligheder i fanscenen. Og så minder vi om vouchers og julekugler!..

Tagget | Skriv en kommentar

Sydsidens Stemme afsnit 32 – 23. november 2018

Om seneste pokalkamp, lodtrækning, lidt fanzone, regnskab og kort opfølgning på urolighederne efter sidste derby med tidligere politimand, radiovært og kriminalreporter Dan Bjerregaard.

Tagget | Skriv en kommentar

Sydsidens Stemme afsnit 31 – 7. november 2018

Øv med øv på.

Tagget | Skriv en kommentar

Sydsidens Stemme afsnit 30 – 24. oktober 2018

Efter en alt for lang pause, er det endelig lykkedes at komme tilbage bag mikrofonerne igen. I denne episode kan du møde Alfred, en mulig kandidat som alderspræsident på Sydsiden. Og så vender vi selvfølgelig fanzonen.

Tagget | Skriv en kommentar

Sydsidens Stemme afsnit 29 – 28. juni 2018

Live podcast, optaget i et hug – lyt med når vi taler transfers, og så har vi lyttere med via discord fra Holstebro og Amager, som fortæller om deres oplevelser på tribunen. Og husk at du kan støtte os på 10er.dk!

Tagget | Skriv en kommentar

Sydsidens Stemme afsnit 28 – 21. juni 2018

Puha – sikke en sæsonafslutning.. ); Det tog lidt tid at komme tilbage til hægterne, men det er vi nu. Vi ser kort tilbage på den gamle og frem mod den nye sæson, og så har vi lyttere med i studiet. Hør også hvordan du kan være med via din mobiltelefon næste gang vi optager. Og husk at du kan støtte os på 10er.dk!

Tagget | Skriv en kommentar

Sydsidens Stemme afsnit 27 – 5. maj 2018

Efter en ufrivillig pause, er vi tilbage i æteren med et nyt afsnit! Vi vender stemningen på stadion til de seneste hjemmekampe, de positive vinde der blæser over klubben og ser frem mod den hektiske sæsonafslutning. Husk at du kan støtte os på 10er.dk!

Tagget | Skriv en kommentar

Sydsidens Stemme afsnit 26 – 11. marts 2018

Velkommen til endnu et afsnit i gult og blåt! Vi fortsætter med at sætte fokus på fankulturen i Brøndby IF, og i dette afsnit taler vi om noget de fleste Brøndby-fans kender til – nemlig Brøndby Tifo. Vi har besøg i studiet af Claus Højer Sterup. “Sterup” var en af initiativtagerne til det der i dag er kendt som Brøndby Tifo. Vi taler om hvad der ledte til arbejdet med de organiserede tifo’er vi kender fra de store kampe i Europa og mod fck, anekdoter og meget andet. Husk at du kan støtte os på 10er.dk!

Tagget | Skriv en kommentar

Sydsidens Stemme afsnit 25 – 24. februar 2018

Efter samtlige i redaktionen har været ramt af vinterferier og influenzaer, er her endelig 37 min Brøndby-podcast til at slutte din lørdag eller starte din søndag. Vi anmelder en bog, taler forventninger til ny Sydsiden, og så har vi fået æren af at breake nyt Brøndby-musik fra BHP.

Tagget | Skriv en kommentar