Alle afsnit

Sydsidens Stemme afsnit 43 – 1. december 2020

Sæsonens syvende sejr – Brøndby topper igen ligaen, dog efter en lidt sløj indsats mod Lyngby. Eller hvad? Det og meget mere vender panelet, som i dag består af Henrik Schrøder, Kenni Amdi Worm og Kenneth Jensen. Vært Per Ferdinandsen.

Tagget | Skriv en kommentar

Sydsidens Stemme afsnit 42 – 3. november 2020

Endnu et nederlag – tredie i træk. Hør panelets holdning til det, Riza-sagaen, Rosted-gate og de kommende kampe hvor Brøndby IF forhåbentlig kommer tilbage på sporet. I panelet Tor Scavenius, Juri Rao og Henrik Schrøder. Vært er Per Ferdinandsen

Tagget | Skriv en kommentar

Sydsidens Stemme afsnit 41 – 21. oktober 2020

Hvad gik galt i SønderjyskE? Hvad kan man forvente af kampen mod FCM? Og hvad fanden tænker politikerne på? Det og meget mere giver vi et bud på i dagens afsnit. I panelet Aske Stentoft, Andreas Sklander og Henrik Schrøder. Vært er Per Ferdinandsen

Tagget | Skriv en kommentar

Sydsidens Stemme afsnit 40 – 29. september 2020

Et afsnit om Horsens-kampen, transfervindue, Niels Frederiksen og den kommende Randers kamp. I studiet Henrik Schrøder, via Discord Klaus Byr og Juri Rao, og Per Ferdinandsen er vært.

Tagget | Skriv en kommentar

Sydsidens Stemme afsnit 39 – 15. september 2020

Genopstået fra de døde! Podcasten er langt om længe tilbage, der hvor du finder dine podcasts. Lyt med til et afsnit om 3-2 mod Farum, og et kommende coronaramt derby. Med et panel bestående af @Sklander89, @kenniamdiworm, @hensch971 og @pferdinandsen som vært.

Tagget | Skriv en kommentar

Sydsidens Stemme afsnit 38 – 10. april 2019

Var det bare endnu en defensivt miserabel indsats mod FC Nordsjælland, eller sluttede det med et moralboost inden derby på søndag? Og hvordan ser mulighederne ud til derbyet – ikke mindst set fra tribunen hvor der er ændringer pga. problemerne med betonen på Sydsiden. Endelig vender vi også homo-gate. Vi beklager der kom lidt interferens midtvejs i optagelsen…

Tagget | Skriv en kommentar

Sydsidens Stemme afsnit 37 – 15. marts 2019

Der sker utrolig meget i og omkring klubben i disse dage, med ændringer på ledelsesgangene, ny aktieemission, ny fanafdeling, opdateret strategi og senest til sommer en ny træner. Hvor er vi på vej hen, og skal man ligge søvnløs om natten over det? I dette afsnit med gæstevært Juri Rao.

Tagget | Skriv en kommentar

Sydsidens Stemme afsnit 36 – 20. februar 2019

Vi tager afsked med en af de mest markante personligheder i Brøndby IF nogensinde, og prøver at sætte ord på nogle af de mange følelser og tanker vi sidder tilbage med.

Tagget | Skriv en kommentar

Sydsidens Stemme afsnit 35 – 6. februar 2019

Med Superliga-start lige om hjørnet, kigger vi på status efter transfervinduet og ser frem mod årets første kamp mod FCN. Og så kan du høre nærmere om hvad “0064” muligvis skal dække over..

Tagget | Skriv en kommentar

Sydsidens Stemme afsnit 34 – 9. januar 2019

Vinterens transfervindue står pivåbent, og Brøndby IF har en ny sportschef. Men hvad kan vi forvente af Ebbe Sands første vindue? Hvem bør han prøve at komme af med, og til hvilke positioner skal der hentes ind? Hør lytterpanelets vurderinger. Og så har vi transferguruen Pede K igennem direkte fra Hotel Scandic i Glostrup!

Tagget | Skriv en kommentar