Alle afsnit

Sydsidens Stemme afsnit 47 – 2. marts 2021

Yellow Blue Army Invest, 20 millioner og penge til Brøndby? Lyder det som varm luft, er det et Olsenbanden kup eller rent faktisk en god ide? Bliv klogere det, et nederlag i Herning, en kamp mod hestene fra Randers og mavefornemmelsen for et derby i marts. I panelet: Tor Scavenius, Henrik Schrøder og Juri Rao. Vært Per Ferdinandsen

Skriv en kommentar

Sydsidens Stemme afsnit 46 – 16. februar 2021

Podcasten vender tilbage med et panel bestående af Tor Scavenius, Henrik Schrøder, Sebastian Andersen og Klaus Byr der vender alt om Lyngby kampen og giver dig en optakt til kampen mod Vejle. Vi kommer også vidt omkring ind i mellem. Din vært er Per Ferdinandsen.

Tagget | Skriv en kommentar

Sydsidens Stemme afsnit 45 – 2. februar 2021

I årets første udgave af podcasten diskuterer et panel bestående af Tor Scavenius, Juri Rao, Henrik Schrøder, Sebastian Andersen og Andreas Sklander det overståede transfervindue, årets første træningskampe og giver et bud på optakten til kampen mod FC Nordsjælland. Din vært er som altid Per Ferdinandsen.

Tagget | Skriv en kommentar

Sydsidens Stemme afsnit 44 – 23. december 2020

Fra alle os til alle jer: 2½ timers festfyrværkeri af tilbageblik på året der gik. I panelet: Juri Rao, Klaus Byr, Henrik Schrøder, Tor Scavenius og Andreas Sklander og vært Per Ferdinandsen. Vi lyttes ved i det nye år!

Tagget | Skriv en kommentar

Sydsidens Stemme afsnit 43 – 1. december 2020

Sæsonens syvende sejr – Brøndby topper igen ligaen, dog efter en lidt sløj indsats mod Lyngby. Eller hvad? Det og meget mere vender panelet, som i dag består af Henrik Schrøder, Kenni Amdi Worm og Kenneth Jensen. Vært Per Ferdinandsen.

Tagget | Skriv en kommentar

Sydsidens Stemme afsnit 42 – 3. november 2020

Endnu et nederlag – tredie i træk. Hør panelets holdning til det, Riza-sagaen, Rosted-gate og de kommende kampe hvor Brøndby IF forhåbentlig kommer tilbage på sporet. I panelet Tor Scavenius, Juri Rao og Henrik Schrøder. Vært er Per Ferdinandsen

Tagget | Skriv en kommentar

Sydsidens Stemme afsnit 41 – 21. oktober 2020

Hvad gik galt i SønderjyskE? Hvad kan man forvente af kampen mod FCM? Og hvad fanden tænker politikerne på? Det og meget mere giver vi et bud på i dagens afsnit. I panelet Aske Stentoft, Andreas Sklander og Henrik Schrøder. Vært er Per Ferdinandsen

Tagget | Skriv en kommentar

Sydsidens Stemme afsnit 40 – 29. september 2020

Et afsnit om Horsens-kampen, transfervindue, Niels Frederiksen og den kommende Randers kamp. I studiet Henrik Schrøder, via Discord Klaus Byr og Juri Rao, og Per Ferdinandsen er vært.

Tagget | Skriv en kommentar

Sydsidens Stemme afsnit 39 – 15. september 2020

Genopstået fra de døde! Podcasten er langt om længe tilbage, der hvor du finder dine podcasts. Lyt med til et afsnit om 3-2 mod Farum, og et kommende coronaramt derby. Med et panel bestående af @Sklander89, @kenniamdiworm, @hensch971 og @pferdinandsen som vært.

Tagget | Skriv en kommentar

Sydsidens Stemme afsnit 38 – 10. april 2019

Var det bare endnu en defensivt miserabel indsats mod FC Nordsjælland, eller sluttede det med et moralboost inden derby på søndag? Og hvordan ser mulighederne ud til derbyet – ikke mindst set fra tribunen hvor der er ændringer pga. problemerne med betonen på Sydsiden. Endelig vender vi også homo-gate. Vi beklager der kom lidt interferens midtvejs i optagelsen…

Tagget | Skriv en kommentar