Alle afsnit

Sydsidens Stemme afsnit 31 – 7. november 2018

Øv med øv på.

Tagget | Skriv en kommentar

Sydsidens Stemme afsnit 30 – 24. oktober 2018

Efter en alt for lang pause, er det endelig lykkedes at komme tilbage bag mikrofonerne igen. I denne episode kan du møde Alfred, en mulig kandidat som alderspræsident på Sydsiden. Og så vender vi selvfølgelig fanzonen.

Tagget | Skriv en kommentar

Sydsidens Stemme afsnit 29 – 28. juni 2018

Live podcast, optaget i et hug – lyt med når vi taler transfers, og så har vi lyttere med via discord fra Holstebro og Amager, som fortæller om deres oplevelser på tribunen. Og husk at du kan støtte os på 10er.dk!

Tagget | Skriv en kommentar

Sydsidens Stemme afsnit 28 – 21. juni 2018

Puha – sikke en sæsonafslutning.. ); Det tog lidt tid at komme tilbage til hægterne, men det er vi nu. Vi ser kort tilbage på den gamle og frem mod den nye sæson, og så har vi lyttere med i studiet. Hør også hvordan du kan være med via din mobiltelefon næste gang vi optager. Og husk at du kan støtte os på 10er.dk!

Tagget | Skriv en kommentar

Sydsidens Stemme afsnit 27 – 5. maj 2018

Efter en ufrivillig pause, er vi tilbage i æteren med et nyt afsnit! Vi vender stemningen på stadion til de seneste hjemmekampe, de positive vinde der blæser over klubben og ser frem mod den hektiske sæsonafslutning. Husk at du kan støtte os på 10er.dk!

Tagget | Skriv en kommentar

Sydsidens Stemme afsnit 26 – 11. marts 2018

Velkommen til endnu et afsnit i gult og blåt! Vi fortsætter med at sætte fokus på fankulturen i Brøndby IF, og i dette afsnit taler vi om noget de fleste Brøndby-fans kender til – nemlig Brøndby Tifo. Vi har besøg i studiet af Claus Højer Sterup. “Sterup” var en af initiativtagerne til det der i dag er kendt som Brøndby Tifo. Vi taler om hvad der ledte til arbejdet med de organiserede tifo’er vi kender fra de store kampe i Europa og mod fck, anekdoter og meget andet. Husk at du kan støtte os på 10er.dk!

Tagget | Skriv en kommentar

Sydsidens Stemme afsnit 25 – 24. februar 2018

Efter samtlige i redaktionen har været ramt af vinterferier og influenzaer, er her endelig 37 min Brøndby-podcast til at slutte din lørdag eller starte din søndag. Vi anmelder en bog, taler forventninger til ny Sydsiden, og så har vi fået æren af at breake nyt Brøndby-musik fra BHP.

Tagget | Skriv en kommentar

Sydsidens Stemme afsnit 24 – 23. januar 2018

På årsdagen for den første udgave af denne podcast-serie, kan du høre et interview med en personlighed fra Sydsiden, og fra utallige udebanetribuner. Vi har nemlig inviteret “Genie” indenfor til en snak om fankultur i Brøndby helt fra den spæde start, Alpha og andre fangrupperinger, romerlys, om at være capo og skabe stemning på stadion, og om drømme og visioner for Sydsiden, og meget andet.

Tagget | Skriv en kommentar

Sydsidens Stemme afsnit 23 – 11. januar 2018

Året er startet, og vi ligger ud med besøg i studiet af en vaskeægte Brøndby-nørd. Og det er ingen ringere end manden bag brondbystats.dk, som du måske også kender fra sociale medier og diverse fora som EgoCentric. Vi taler om passionen for at indsamle statistik om sin hjerteklub, hører om “klub 33”, og om hvordan man kun misser et fåtal af Brøndby-kampe på et helt årti!

Tagget | Skriv en kommentar

Sydsidens Stemme afsnit 22 – 22. december 2017

Vi er nået til årets sidste afsnit af Sydsidens stemme, hvor vi tager et blik tilbage og evaluerer på det forgangne efterår. Du kommer også med til indvielsen af Ebbe Skovdahl Fanlounge, og vi svarer på lytterspørgsmål, taler lidt ligalandshold og juletræer. Tak for 2017, vi glæder os allerede til 2018!

Tagget | Skriv en kommentar